Wie ben ik?

Mijn naam is Liset Maas-Houtekamer. Na mijn studie Logopedie in Hoensbroek ben ik sinds 1992 actief als vrijgevestigd logopedist. In Arnemuiden heb ik een allround logopediepraktijk (zie ook www.logopedie-arnemuiden.nl).

 

In 2010 ben ik met opleidingen en behandelingen mijn specialisatie gestart in OMFT. Dit heeft binnen enkele jaren geresulteerd in een geheel op OMFT gerichte praktijk in Middelburg en een goede samenwerking met tandartsen en orthodontisten in Zeeland.

 

Eerste in het Kwaliteitsregister

In 2015 heb ik als eerste in Nederland aangetoond over de kennis en ervaring te beschikken voor het bieden van effectieve oro-myofunctionele therapie. Ik ben toen ingeschreven in het Kwaliteitsregister OMFT.

 

Verzorgen van cursussen OMFT

Sinds 2016 geef ik samen met drs. Berry Verlinden (tandarts en implantoloog) OMFT-cursussen aan logopedisten, orthodontisten, oro-faciaal therapeuten, osteopaten en tandartsen. Tijdens de basiscursussen kunnen zij kennismaken met de beginselen en werkwijze van deze oefentherapie. De verdiepingscursussen A en B zijn bedoeld voor therapeuten die zich verder willen specialiseren in OMFT. We bieden de cursussen aan onder de naam OMFT.info. Op de website van OMFT.info is hierover meer informatie te vinden.